Zonnepanelen kopen? Waar wij je mee helpen.

Waarom zou ik
zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze, ze leveren geld op en zijn goed voor het milieu. Je woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van je energiemaatschappij. En eerlijk is eerlijk, het geeft een goed gevoel om op zo’n manier bij te dragen aan een beter milieu!

 

Uiteindelijk is zonnepanelen kopen een slimme keuze.

Hoeveel leveren zonnepanelen mij op?

Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug, daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen. Stel, je zonnepaneel-installatie kost €4000,- deel dit door 6 jaar. Zonnepanelen leveren in dit geval dus €667,- per jaar op!

 

Dit geld geef je nu elk jaar weg aan de energiemaatschappij. Onderneem vandaag nog actie door de eerste stap te zetten. Ook met een duurzaamheidslening voor zonnepanelen ben je voordelig en slim uit!

 

Plan hier een belafspraak voor een adviesgesprek, samen kijken we naar jouw situatie en doen we een dak check, op deze manier laten we zien hoe jij geld kunt besparen.

0
Jaar ervaring
3000
Zonnepanelen per jaar
500
Besparing per jaar

Dat zonnepanelen een slimme keuze zijn wil niet zeggen dat ze in jouw situatie geld opleveren.

Houd er rekening mee dat je minimaal de helft van de dag zonlicht moet hebben op een dakvlak van je woning of schuur, willen zonnepanelen rendabel zijn. Of dit dan een plat of een schuin-dak is maakt niet uit. Ook is het goed om te weten dat je hoogwaardige producten koopt, wanneer je een omvormer koopt met bijvoorbeeld 5 jaar garantie en deze gaat daarna stuk, verlies je 5 jaar rendement. Bij het kopen van zonnepanelen gaat het dus niet alleen om de prijs maar ook om de kwaliteit en de garantie op onderdelen van de installatie. Ook gaan zonnepanelen na een aantal jaar minder presteren, wees je bewust dat goedkope zonnepanelen waarschijnlijk eerder teruglopen in opbrengst.

Het beste moment om zonnepanelen te kopen

Het beste moment om zonnepanelen te kopen

Elke dag verlies je geld door onnodig te betalen aan de energiemaatschappij. Het klinkt misschien wat overdreven maar zo is het wel. Mensen die al wel zonnepanelen hebben, houden gemiddeld €635,- euro over per jaar!

 

Er zijn nog diverse subsidies mogelijk op zonnepanelen, wel is het de vraag hoelang deze nog blijven. Je kunt nu nog de BTW terugvragen op de investering van zonnepanelen, dit scheelt 21% op het totaalbedrag. Daarbij kun je ook gebruik maken van kosteloos salderen. Dat betekent; de stroom die je overdag te veel opwekt kun je in de nacht weer gratis terug vragen. 


De zon komt voor niks op en gaat ook voor weer niks onder, dag in dag uit, jaar in jaar uit. Wanneer je goede zonnepanelen op je dak laat leggen, maak je hier slim gebruik van, hierdoor ga je geld besparen op de energierekening en verlaag jij je vaste lasten. 

 

Wanneer ben jij toe aan meer financiële ruimte?

Wat kunnen wij daarin voor je betekenen?

Wat kunnen wij daarin voor je betekenen?

Energievanzelf is opgericht om elke dag bij te dragen aan een beter milieu en  mensen zoals jij te helpen hun maandlasten te verlagen. Wij zien het daarom als onze plicht jou te voorzien van de beste producten en diensten, zodat jouw investering gewaarborgd is.

Dit doen wij door alle mogelijkheden op een rij te zetten en vanuit die situatie het beste advies te geven. Zo helpen wij bij alles dat komt kijken voor de aanschaf van zonnepanelen, zoals het aanvragen van de lening bij de gemeente en het terugvragen van de BTW (subsidie).

 

Daarbij is Energievanzelf niet alleen de partner voor het maken van de juiste keuze, wij verzorgen ook de complete installatie met eigen vakkundige monteurs.

Fulco Ploeg. Toe aan goed advies?

 

Samenwerken? Plan met mij of één van mijn collega’s een belafspraak.

Wij helpen je!
Zet vandaag je eerste stap in de goede richting.


Plan hier een belafspraak voor een adviesgesprek met één van onze specialisten, we bespreken jouw situatie en laten zien hoe jij geld kunt besparen!

Of wil je direct aan de slag?

Maar stel, ik wil misschien zonnepanelen waar ben ik dan het beste mee uit, huren, kopen of een lening bij mijn gemeente?
Met zonnepanelen kopen ben je het beste uit, indien je het geld kan missen en toch op je spaarrekening hebt staan. Een lening bij je lokale gemeente is ook een slimme keuze. De lening bij je lokale gemeente kent een lage rente en vanaf het moment dat de zonnepanelen hun werk doen hou je naast de aflossing van de lening nog geld over. Zo liggen zonnepanelen voor ieder in het bereik!

Huren is het minst voordelig , je betaalt maandelijks een vast bedrag over soms wel 15 jaar en dan zijn de zonnepanelen in je bezit. Echter betaal je meer dan een lening bij je lokale gemeente.

Wie is Energievanzelf?

Maarten en Fulco Ploeg zijn broers, trotse eigenaars van Energievanzelf. Naast dat het onze passie is om bij te dragen aan een beter milieu, vinden we het mooi om mensen te helpen hun vaste lasten te verlagen. Vanuit die optiek is Energievanzelf opgericht, zonnepanelen kopen hoeft geen moeilijk of ingewikkeld proces zijn, dat is waar zonlicht ook jouw energievanzelf wordt! Ons doel is klanten voorzien van de beste producten tegen een eerlijke prijs. Daarbij ontzorgen wij van A tot Z, sinds 2013. 

 

Toe aan een volgende stap?