Onze projecten

Projecten waar we trots op zijn!

Sinds 2013 zet Energievanzelf zich in voor het opleveren van kwalitatieve zonnesystemen.  Hierbij een kleine greep uit onze projecten. 

Heeft u interesse in verdere informatie over één van onze systemen?  Neem gerust contact met ons op. 

Dan bekijken we samen onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden!

Zonnepanelen in combinatie
met een jacuzzi​

Schuindak - Scherpenzeel

In Scherpenzeel plaatsten wij zonnepanelen in combinatie met het stroomverbruik van de jacuzzi. Bij aanschaf van een zwembad of jacuzzi is het nog het interessanter om met zonnepanelen te beginnen.

Zonnepanelen met Franse kap

Schuindak - Stroe

Zonnepanelen op een gebroken dak of ook wel Franse kap genoemd, kan heel goed! In dit geval kwamen de zonnepanelen precies uit op de bovenste helft van het dak. Op de schuur nog  extra zonnepanelen om zo de opbrengst gelijk te hebben aan het verbruik.

Indak-systeem woning​

Schuindak - doorn

Dit is ethisch gezien één van de mooiste oplossing voor zonnepanelen op het dak. Het verschil is duidelijk zichtbaar tussen de zonneboilers die op het dak liggen en de zonnepanelen in het dak. Het is zowel mogelijk bij nieuwbouw en bestaande gebouwen.

Allblack zonnepanelen op een schuur

Schuindak - ederveen

All Black zonnepanelen geven uw woning een luxe uitstraling. Deze installatie vond plaats op een schuindak van een schuur in Ederveen. Voor de installatie is gebruik gemaakt van een professionele plaatsing met kraan. Voor optimaal resultaat.

Oost-West opstelling​

platdak- overberg

Tijdens dit project in Overberg hebben wij het pand voorzien van zonnepanelen in Oost-Westopstelling. Via deze opstelling ontstaat er meer opbrengst door ruimte besparing. Hierdoor kwam er extra ruimte vrij om zonnepanelen te plaatsen. Wat leidde tot meer besparing.